PVC- en PVC/PVDC-combinaties

Producent Perlen Packaging

Over Perlen Packaging

Perlen Packaging is met vestigingen in Zwitserland, Duitsland, China, Brazilië en USA een internationaal opererende groep op het gebied van filmproductie en -coating. Met de modernste technologieën produceren wij een compleet assortiment dat volledig is afgestemd op de verpakkingsvereisten van de farmaceutische industrie.


Ons brede productassortiment omvat complete oplossingen voor primaire verpakkingen, van PVC-monofilms tot ultrahoge barrièrefilms voor de hoogste beschermingseisen, in overeenstemming met productvereisten en klimaatzones. Al onze producten voldoen aan de eisen van de FDA , Europese Farmacopee en SFDA.

velca-pack-perlalux-mono

Perlalux ®-Mono Folie

Onze Mono films zijn een voorbeeld van technische perfectie. Uit ons uitgebreide assortiment, die homopolymeer tot high-copolymeer types bevat, kunnen wij u voor iedere behoefte en toepassing van de juiste film voorzien.

PERLALUX® Mono films beschikken over uitstekende verwerkingseigenschappen en kunnen worden verwerkt op alle gangbare blistermachines en verpakkingslijnen. De fysische eigenschappen, bescherming en fysiologische onschadelijkheid van onze PERLALUX® Mono films voldoen aan de meest recente internationale richtlijnen en normen voor farmaceutische verpakkingsmaterialen.

Eigenschappen:

  • diverse types (afhankelijk van toepassing)
  • materiaaldiktes van 150 – 500 micron
  • rolbreedtes van 80 – 1400 mm
  • diverse (standaard)kleuren

Toepassingen:

  • dieptrekken, hoogfrequent lassen, lamineren

Perlalux ® Barrière Folie

Ons PERLALUX® portfolio voor barrière films omvat een volledig scala aan oplossingen voor primaire verpakkingen - van medium barrière tot aan hoge barrière films voor extreme beschermingseisen – overeenkomstig de producteisen en klimaatzones. De productie van zowel de basisfolie als het aanbrengen van de multi-layer met vijf coatingstations gebeurt, conform de GMP-normen, met gecertificeerde productie procedures en gevalideerde testprocedures.

Door de specifieke keuze uit ons basis-folie assortiment van homopolymer- tot aan copolymerfolies en haar specifieke eigenschappen, beschikken onze barrière films over uitstekende dieptrekeigenschappen en zijn ze zeer geschikt voor het vervaardigen van standaard blistervormen tot aan de meest complexe vormen.

De fysische eigenschappen, bescherming en fysiologische onschadelijkheid van onze PERLALUX® barrière films voldoen aan de meest recente internationale richtlijnen en normen voor farmaceutische verpakkingsmaterialen.

Eigenschappen:

  • diverse types en materiaaldiktes (afhankelijk van toepassing)
  • rolbreedtes van 80 – 1400 mm
  • diverse (standaard)kleuren

Toepassingen:

  • dieptrekken, lamineren
velca-pack-perlen-perlalux-barriere-folie
velca-pack-perlen-perlalux-barriere-liquid

Perlalux Liquid

PERLALUX® Liquid - onze gespecialiseerde, thermo-vervormbare laminaatfolie voor de verpakking van vloeistoffen en pasta-achtige farmaceutische producten. Een mogelijke samenstelling bestaat uit een PERLALUX® Mono folie voor een uitstekende thermo-vervormbaarheid, een PVdC-coating voor vochtbarrière en een speciale PE-folie voor een perfecte sealing. De PVC-folie die hiervoor wordt ingezet, beschikt over een geïntegreerde lichtbarrière die UV-bescherming biedt volgens USP 24.

Binnen de PERLALUX® Liquid productgroep zijn, afhankelijk van de eisen aan het eindproduct, verschillende barrières mogelijk. Onze productie is GMP-gecertificeerd en onze productieprocessen voldoen aan gevalideerde testprocedures.

De fysische eigenschappen, bescherming en fysiologische onschadelijkheid van onze PERLALUX® Liquid films voldoen aan de meest recente internationale richtlijnen en normen voor farmaceutische verpakkingsmaterialen.

Ampul / Spuit Verpakking

Onze Mono films zijn vanwege hun vervormbaarheid zeer geschikt voor de meest uiteeenlopende toepassingen van secundaire verpakkingen. Uit ons uitgebreide assortiment, die homopolymeer tot high-copolymeer types bevat, kunnen wij u voor iedere behoefte en toepassing van de juist film voorzien.

PERLALUX® Mono films beschikken over uitstekende verwerkingseigenschappen en kunnen worden verwerkt op alle gangbare blistermachines en verpakkingslijnen. De fysische eigenschappen, bescherming en fysiologische onschadelijkheid van onze PERLALUX® Mono films voldoen aan de meest recente internationale richtlijnen en normen voor farmaceutische verpakkingsmaterialen

velca-pack-perlen-perlalux-ampul-spuit
Scroll naar boven