Over ons

Over Velca Pack

Velca Pack is sinds januari 1992 de agent van Perlen Packaging en heeft haar leveringsprogramma van gespecialiseerde verpakkingen in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid. Hiermee is Velca Pack uw partner voor verpakkingen voor o.a. de farmaceutische industrie. Hierbij valt te denken aan diverse PVC-foliën en PVC-combinaties waarbij wij u ook een passende afdekfolie (bijvoorbeeld aluminiumfolie) kunnen leveren.


Daarnaast kunnen wij u via onze fabriek Dannemann op het gebied van dieptrekfolie ook diverse PET-foliën (o.a. gemetalliseerd of ingekleurd) aanbieden. Ook hebben wij de mogelijkheid een dunne HDPE-folie voor de bitumenindustrie aan te bieden, al dan niet geperforeerd.


Ook het aanbieden van blisterkaarten, kopkaartjes, skinkarton en vouwdoosjes via onze fabriek Kartonveredlung Knapp behoort tot de mogelijkheden. Aan de hand van uw product kunnen wij u via onze verpakkingsontwikkelingsafdeling een passende verpakking aanbieden.

velca-pack-overons
velca-pack-over-ons-01
velca-pack-over-ons-02

Missie en visie

Velca Pack wil met een service- en kennisgerichte instelling haar klanten en al haar andere relaties benaderen. Wij streven een hoge flexibiliteit en klanttevredenheid na. Eerlijk en accuraat zaken doen zijn belangrijke peilers voor Velca Pack.

De mensen achter Velca Pack

jos

Jos van Velzen

Werkzaam als managing director sinds de oprichting van de agenturenhandel Velca Pack in 1992 te Capelle aan den IJssel.

E-mail adres:

jos@velca-pack.nl

monique

Monique van Velzen-Bassant

Werkzaam als office manager bij Velca Pack sinds 1994.

E-mail adres:

monique@velca-pack.nl

Scroll naar boven